2018. május 30.

« 122. » Ideje újra boldognak lenni! } #május

*virtuális ölelés* ♡

Ebben a hónapban bár nem váltottam meg a világot, mégis sok-sok pozitív energiát szippantottam be: élveztem a napsütést - már amikor lehetett -, ismét elkezdtem rendszeresen futni és ezentúl igyekszem kitartóbb lenni, sikerült visszatalálnom a blogomra (micsoda örömhír!), új embereket ismertem meg, sőt, rengeteget nevettem. Komolyan néha abba sem tudtam hagyni, már-már azt hittem, ez lesz a vesztem, de jelentem, jól vagyok. És ez még mind semmi!

Engedjétek meg, hogy elmeséljem, hogyan telt a májusom.

Május 3., csütörtök

Ugyan korábban már beharangoztam visszatérésem a rövid szünetről, ez volt az a nap, mikor újra olyan lelkesen tudtam billentyűzet mögé ülni, akárcsak ezelőtt. Akármennyire tiltakoztam magamban a pihenő ellen, szükségem volt rá, hogy egy kicsit az életemre koncentráljak és mellesleg csomó-csomó ötlettel töltődtem fel közben, ami szerintem jól látszik a májusi bejegyzéseimen. Annyira élveztem az írást, hogy az összes utóbbi blogposztom személyes kedvenc lett!

Május 6., vasárnap: Anyák napja

Idén különösen sokat agyaltam, mivel lephetném meg édesanyámat és nagymamámat, mert valami igazán emlékezetessel szerettem volna őket megajándékozni. Végül amellett döntöttem, hogy a kedvenc süteményeiket készítem el nekik, mert a családom imád jókat enni és szeretik, mikor én sütök-főzök rájuk. Lehet, hogy nem a világ legkülönlegesebb ajándékai, de bármilyen apróság örömet tud szerezni, ha szívből készülnek.

Május 14., hétfő

Egy tökéletes nap számomra úgy néz ki, hogy megfeledkezem a rosszról, nincs min idegeskednem, csak élvezem a történéseket. Ezen a hétfőn minden így alakult, gyönyörű idő volt, ami mindig könnyedén feldobja a kedvem. A vidámság egész nap tartott, mitöbb, hazafelé majdnem lekéstem a buszt, mert elbeszélgettem az időt a barátaimmal. De csak majdnem! Már nem egyszer késtem miattuk.

Május 15., kedd

Már azt hittem, lesz egy újabb szuper napom, egészen addig, amíg 45 percen keresztül az angol tanárnőnk rikácsolását kellett hallgatnom. Szeretem és imádom, de néha kicsit sok. A hangja egész nap a fülemben csengett és egy nem túl kellemes fejfájást okozott. De a nap végén legalább kiderült, hogy még mindig pöpecül tollasozom - csak 2 labdát lőttem fel a tetőre.

Május 18., péntek

Eddig nem sok lehetőségem volt barnulni, de délután tökéletes idő volt a napozáshoz. Viszont amint kimentem, beborult, sőt, nem sokkal később még vihar is lett! Azt hiszem, a természet ellenem van.

Május 25., péntek

Éppen egy új projektemen dolgoztam - ami egyébként június 1-én debütál a blogon -, mikor naná, hogy képszerkesztés közben ment el az áram. Az volt a szerencsém, hogy volt mentésem, így nem kellett teljesen elölről kezdenem, különben lehet, még ma sem lennék kész vele.

A májusi szavazás eredménye


Ez volt az első hónap, mikor feldobtam egy apró közvéleménykutatást, mindössze kíváncsiságból. Úgy vettem észre, hogy tetszett nektek az ötlet, összesen 43-an szavaztatok és az eredményeket a képen láthatjátok: a legtöbben pihenni, olvasni és sorozatozni szerettek a nyáron. Elárulom, engem a strandolás és barnulás hoz lázba a legjobban. 😜 A júniusi szavazást keressétek a blog bal oldalán!

Összegezve

♡ A legjobb élményem

Hogy őszinte legyek, nem telt valami eseménydúsan a májusom, egyszerűen csak minden jól alakult. Egyre nyitottabb vagyok és több embert engedek magamhoz közel, pedig rettentő bizalmatlan vagyok, de örülök, hogy kezdek feloldódni.

💔 Szeretném elfelejteni

És több mint 1 évnyi blogolás után végre eljött az a havi összegzés, amiben nem tudok ide mit írni!

♡ Emlékezetes pillanatok

Mikor feladtam a futást, megfeledkeztem arról, hogy ez az egyetlen dolog, ami bármikor ki tudja kapcsolni az agyam és fel tud tölteni. Ezentúl észben tartom!Üdv újra itt, nem szabadultatok meg tőlem. • Utoljára élvezhettem az érettségi szünetet. • Láttam ám, hogy több blogger díjra lettem jelölve, köszönöm. ♡ • Kiötlöttem valami újdonságot a blogra és nagyon izgatott vagyok vele kapcsolatban. Ne feledjétek, pénteken érkezik!

💔 Ebben a hónapban nem tettem

Tanulhattam volna többet az év végi vizsgákra, de mázlim volt, mert eltolták őket, így be tudtam pótolni a lemaradásom.

♡ Terveim júniusra

• Dolgozni, hogy kipipálhassam az 50 órás közösségi szolgálatot.
• Az első tetoválás, már alig várom!


Szóval így telt a májusom. Jut eszembe, mindjárt itt a június - mondjátok, hogy nem csak szerintem repül az idő!

Legyen szép napotok,
Thea ✌

2 megjegyzés:

 1. Szia! :)
  Nagyon örülök, hogy ilyen jól telt a májusod.
  És nagyon örülök, hogy visszataláltál a blogodra, pont akkor, amikor én több mint egy blogolásmentes év után visszatértem, újult erővel. Egyébként bevallom, a te blogodra emlékeztem korábbról (csak sosem írtam... hmm bocsi) és egyértelműen hozzátettél ahhoz, hogy újra motivált legyek egy új blog létrehozásához. Szóval köszönöm!
  Nagyon várom a június elsejei projektedet és legalább ilyen jó júniust kívánok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Florea! :)
   Köszönöm a kedves szavakat és azt, hogy ezt megosztottad velem, mindig nagy öröm olvasni, hogy motivállak titeket. *o*
   A projekt pedig meglátta a napvilágot. :D

   Törlés