Minden egyéb idesűrítve

A blog története dióhéjban

A blogom 2017 szilveszter éjszakáján hoztam létre, új év reggelére pedig már készen várta a látogatókat. Valójában már hónapokkal ezelőtt elkezdtem ügyködni rajta, de ez a két nap volt a legmeghatározóbb a születésében. Több ok vezetett hozzá: nem volt semmi ötletem, hogy mivel üssem el az időm; sok blogot olvastam, amiért rengeteg ötlet jutott eszembe és kellett egy hely, ahol ezeket közzétehetem; mindig is érdekelt a blogolás, voltak már hosszabb-rövidebb (őszintén, inkább rövidebb) életű oldalaim. Ezért elhatároztam, hogy elkészítem az első olyan blogom, ami sok-sok évig velem lesz! Akkor még nem tudtam, hogy vajon sikerül-e majd lépést tartanom, de mára már annyira a szívemhez nőtt, hogy el sem tudom képzelni nélküle a mindennapjaim.

♡ A blogról írtam

A tökéletes első » Hogyan írhatunk tökéletes első bejegyzést? Nekem sikerült?

Első blogszülinap » Nosztalgia, kulisszatitkok, értékelés, űrlap és lerovom a tartozásom...


Miért pont az, ami?

♡ Az url

Nincs olyan kezdő blogger, akinek ne gyűlne meg a baja a névválasztással. Nálam az urlnél ütött be a krakk, nagyon-nagyon sok variációt próbáltam, de egyszerűen az összes jó ötlet foglalt volt már. Mivel túl sok idő ment el rá, ezért kitaláltam egy ideiglenes címet: mindenurlfoglalt. Úgy voltam vele, hogy csak legyen valami, amivel elkezdhetem, aztán majd később megváltoztatom - nos, már nem szeretnék ezzel bajlódni, a jelenlegi amúgy is hozzám nőtt.

♡ A blogcím

A blogom a ~ be you and not them ~ címmel indult útnak, hiszen akkoriban ez volt az aktuális mottóm, mert nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki önmaga legyen és ne másoknak akarjon megfelelni! Amikor indult a blogom, én is pontosan ezzel a problémával küszködtem, ezért szerettem volna valami olyan címet, ami segít változtatni valamelyik hibámon. Ahogyan telt az idő, úgy tette a dolgát a név is: elfogadtam önmagam, ezért már nem éreztem magaménak a mottót. Helyette más probléma lépett fel az életembe - túl sokat szomorkodtam, ezért kitaláltam egy másik címet, ami ebben motivál. Így lett :): your choice, ami a mai napig segít emlékezni arra, hogy a boldogságunk csak egy választás.

Kinézetevolúció

A blogom egyben az a hely is, ahol szabadjára engedem a kreatív énem. Az összes designomat magam készítettem némi segítség, illetve inspiráció felhasználásával, ezért itt gyűjtöm őket. Ha  valamelyik kinézetet nagyobban meg szeretnétek nézni, katt rá.