Még több a lányról

Nos, talán nem sok értelme van rizsáznom magamról, hiszen ha szembejöttök velem az utcán, nem fogtok felismerni. Ki tudja, lehet, már találkoztunk. 😜 De azért mégiscsak bemutatkozom, igyekszem rövidre fogni.

Thea néven blogolok, egy olyan átlagos gimnazista lány vagyok, mint bármely korombeli. Hogy blogolni kezdjek, egy random ötlet volt, nem is gondoltam volna, hogy ennyire a szívemhez fog nőni a dolog. De nagyon örülök, hogy belevágtam! 😉

Ha 3 szóval kellene jellemeznem magam, azt mondanám, hogy kedves, lelkes és segítőkész vagyok. Sosem ítélkezem senki felett, mindenkit elfogadok úgy, ahogyan van és örömmel váltok pár szót bárkivel, mert szeretek új embereket megismerni és barátkozni. Azokkal nem tudok jól kijönni, akik túl hamar ítélkeznek, akik nem képesek az élet napos oldalán járni, akik szemrebbenés nélkül hazudnak és akik más kárán derülnek.

Nincs sok barátom, de azért a néhányért még a kezem is tűzbe tenném. Szeretek nevetni, talán épp azért, mert roppant szétszórt vagyok. Ha ki van írva egy ajtóra, hogy húzni, én tuti tolni fogom, aztán pedig képes vagyok percekig azon mulatni, hogy már megint mennyire béna voltam. Szabadidőmben szívesen hallgatok zenét, futok, blogolok, rajzolok, sütök-főzök vagy szeretgetem az állataim.

Ennyit rólam, így is elég hosszúra nyúlt ez a rövidnek szánt bemutatkozó, jár a pacsi és a kakaó, ha voltál olyan kedves, hogy elolvastad! ♡

Ismerj meg még jobban

♡ Másoknál jártam

Interjú velem » Milyen lány vagyok? Volt másik ismertebb blogom? Negatív élmények blogolással kapcsolatban? Honnan jött a Thea név?

A télről » Gyűjtöttem 8 okot arra, hogy szerintem miért a tél az év legjobb időszaka, mindezt egy blogger kollaboráció kíséretében.


♡ Kitöltöttem

Önreflektív kérdések » Egy tökéletes nap számomra? Mit szeretnék kezdeni az életemmel? Mitől félek? Boldog vagyok?

Őszies kérdések » Szerepem egy zombi apokalipszisben? Szellemjárta házak? Furcsa találkozásom idegenekkel az utcán...?

Kávé melletti kérdések » Melyik történelmi személlyel innék meg egy kávét? Hogyan változtam az elmúlt 5 évben? Volt már természetfeletti élményem?


♡ Csak úgy

17. szülinapom » 18 dolog, amit meg szeretnék tenni, mielőtt 18 leszek

Rövid hajú lányok problémái » A 8 legnagyobb mindennapi problémám, amit csak a rövid hajú lányok érthetnek

101 célom 1001 napra » mi fog kisülni ebből?