:): your choice
Kritikák, tippek, motivációk, személyes és még több >

Segíts egy kitöltéssel


Hihetetlen, de nemsokára 1 éve lesz, hogy boldogítalak titeket :): your choice-on. Mivel ti vagytok a legfőbb motivációim, ezért szeretném, ha ti is szóhoz jutnátok a meglepi szülinapozós bejegyzésemben. Az alábbi űrlapról lenne szó, ahol pár kérdést tettem fel a blogommal kapcsolatban. Hatalmas öröm lenne, ha szánnátok rám néhány percet - hiszen nem tart több ideig kitölteni -, előre is nagyon szépen köszönöm!

Csere feltételek

♡ Cserét a chatben kérhetsz, legyél bátor és ne aggódj, nem harapok.
♡ Csak és kizárólag személyes blogok jöhetnek szóba.
♡ Blogolj rendszeresen, mert bizony 1 hónap inaktivitást követően bekerülsz az extrák menüpontba! (A rendszeres szerkesztőkkel szemben igazságtalannak tartom, mikor inaktív bloggerek is ugyanúgy kint vannak, meg az olvasókat is összezavarja, hiszen minek mennének fel egy inaktív blogra? So pls, ha már belevágtál, csináld is. :3)
⟶ Ha azt látom, hogy hol eltűnsz, hol megjelensz, valószínűleg nem fogom elfogadni a cserét.
♡ Ne legyen túlságosan sok cseréd, mert felesleges egy bizonyos számnál többet tartani.
♡ Mindezek mellett szükségem van némi szimpátiára is, mert rendszeresen benézek a cseréimhez és olvasom is őket.(A szimpátiába az is beletartozik, hogy nem csak egy sablon szöveget másolsz a chatbe, meg nem írod oda, hogy „nálam válaszolj”. Ezekből az érződik, hogy nem olvasol, nem látogatsz vissza. Egyébként mindenképpen írok hozzád is, akár elfogadom a cserét, akár nem!)

Miért kerülhettél le?

Fentebb is említett okok miatt: 1 hónapig inaktív voltál, ám ezen kívül más indok nincs, se végleges lekerülés. Ha valami miatt mégis levennélek, mindenképpen megírom, viszont ilyen csak nagyon súlyos esetekben fordulhat elő.