2017. december 26.

« 106. » Kapcsolatban vele: ágy } #december

*virtuális ölelés* ♡

Remélem, hogy csudiszépen telik az idei karácsonyotok, degeszre tömtétek magatokat bejglivel és a legfontosabb, hogy sok-sok időt töltöttetek a szeretteitekkel. Karácsony van, ami egyben azt is jelenti, hogy rohamosan közeledik a december vége, tehát elérkezett az idő az év utolsó hónap összegzéséhez. Kivételesen nem lesz hosszú, mert a hónap 90%-át ágyban töltöttem, így nincs túl sok mesélnivalóm. ☹

Elöntött a déjà vu, ugyanis ha nem csal az emlékezetem, akkor az első, azaz januári összegzésemben is pont arról panaszkodtam, hogy ágyba döntött a betegség, s hogy mennyire nem kedvelem én ezt. Ahogyan indult az évem, úgy is záródik: decemberben folyton-folyvást egyik betegségből a másikba estem.

És én nagyon-nagyon nem szeretek beteg lenni.

Nincs mit tenni ilyenkor, mint sokat pihenni, viszont jómagam nem vagyok az a típus, aki sokáig meg tudna maradni a fenekén. Lételemem, hogy pörögjek, még ha 40 fokos láz gyötör... Na jó, akkor azért nem. De ilyenkor nagyon hasztalannak érzem magam, az életem kicsúszik a kezeim közül, próbálok lépést tartani a környezetemmel, de nem könnyű. A suliban rettenetesen lemaradok, de néha már a barátaim is idegennek tűnnek, ha sokáig nem találkozunk. Szó, mi szó, nem jó ez így, nem akarok soha többé beteg lenni. Ettől függetlenül szeretem az ágyamat.

Nem felejtettem el a blogajánlós tartozásom, ha kíváncsi vagy a decemberi kedvencemre, akkor katt ide!

Legjobb élmény: Az osztályban tartottunk mikulásbulit, jó volt a hangulat, az ajándékozás és örültem, hogy akkor pont nem voltam beteg, így nem maradtam le. Nagyon kedves ajándékot kaptam attól, aki húzott engem. Az én ajándékozásomra meg a következő pontban kitérek.

Szeretném elfelejteni: Sokat foglalkoztam az ajándékok kiválasztásával, mert egy hozzám közel álló személyt húztam, viszont mikor odaadtam neki, a reakciója nem az volt, mint amire számítottam. Nagyon különös arcot vágott, egyáltalán nem jó értelemben. Azóta beszéltünk már, de ez szóba sem jött, aminek én csak örülök, mert tényleg el akarom felejteni. Nem tudom, mi lehetett a gond.

Különleges emberek, akikkel találkoztam: Nem igazán mozdultam ki az ágyamból, itt pedig nem fordult meg senki.

Emlékezetes pillanatok: betegség ⏩ mikulásbuli ⏩ betegség ⏩ betegség ⏩ betegség

Ebben a hónapban nem tettem: Egyszerűbb lenne listát írnom arról, hogy mit tettem. 😃 Nagyon sok dolgozatról maradtam le, már követni sem tudom, hogy miből kellene írnom, de szerencsére a tanárok sem szokták megjegyezni. 😂

A jövő hónapban jobban csinálom: Végül is, a jövő hónap már az új év kezdete lesz, szóval erősen fogok küzdeni azért, hogy 2018 sokkal jobb év legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése