2017. november 24.

099. 6 motiváló mondat, amiket mindig tarts észben } #motiváció

*virtuális ölelés* ♡

Nincs is jobb egy péntek délutáni motiváló bejegyzésnél! Már biztosan ti is fáradtak vagytok, elegetek van a hétből, ezért vagyok én most itt, hogy feldobjam a kedveteket. Valójában először csak magamnak gyűjtögettem motiváló mondatokat, mivel rám férnek, de annyi gondolatom lett miattuk, hogy úgy gondoltam, leírom nektek is.

001. Mások véleménye nem te vagy

Mit számít, hogy mit mondanak rólunk mások, ha azok nem igazak? Nem szabad hagynunk, hogy a pletykák úrrá legyenek rajtunk, hiszen csak pletykák. Ne emésszük magunkat miattuk, a legjobb az, ha inkább tisztázzuk őket és nem rágódunk rajtuk.

002. Egy köszönöm nem kerül semmibe

Egy egyszerű szó, amivel könnyedén meg tudunk mosolyogtatni másokat. Ha van rá alkalom, ne feledkezzünk meg róla, mondjuk ki. Kívánjunk másoknak szép napot, legyünk udvariasak és viszonzásul mi is vissza fogjuk kapni.

003. Csak azok érnek el sikereket, akik próbálkoznak

Ne is álmodozzunk, ha nem teszünk semmit. Ha megpróbáljuk, benne van a pakliban, hogy elesünk, viszont ha egyáltalán nem is teszünk a céljainkért, akkor esélyünk sincs arra, hogy megvalósuljanak.

004. Pozitív gondolatok » pozitív élet

Nézzük derűsen a világot, hogy mindig jókedvűek legyünk. Gondolkodjunk pozitívan és sokkal jobb lesz a kedvünk, mintha csak a negatívra fókuszálnánk. Értelemszerűen.

005. A nevetés ragályos

Ha olyan helyen vagyunk, nem szabad visszafognunk a nevetést. Nevessünk, nevettessünk meg másokat, hiszen nem csak vidámságot okoz, hanem kalóriát is éget. 😉

006. Mindenki sorsa más

Tehát nem kell irigykednünk mások teljesítményeire, eredményeire. Ők másban jók, mint te vagy én, fontos, hogy mindig önmagunkra koncentráljunk.

Ez a 6 motiváló mondat volt a tarsolyomban mára. Ne felejtsétek el megosztani a véleményeteket kommentben! Köszönöm, hogy ma is velem tartottatok! ♡

Legyen szép napotok,
Thea ✌

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése