2017. május 29.

040. Hello Summer Challenge } #kihívás


A Daily Best Challenge-nek hála - ami még csak nemrégiben ért véget - annyira beszippantott a kihívások világa, hogy amikor Vampy blogján összefutottam egy újabbal, nem tudtam nemet mondani rá. Pláne, hogy annyira várom már a nyarat, mint még sohasem! Lássuk tehát, mi lesz a mai bejegyzésemben. Hogy az alkotó szavait idézzem:
„Erre a kis nyárcsalogatóra kihívok mindenkit aki hasonló cipőben van, de azokat is, akik már bezsongva várják, hogy elkezdődjön a nyár hivatalosan is, és a nyári szünet. Azt hiszem már kezdem érezni egy picikét ettől a bejegyzéstől is, hogy lelkesedem, de még nem az igazi. Szóval a feladatok!
8 nap, 8 feladat. Nem muszáj sorrendben, és ha valamit ki szeretnétek hagyni, esetleg pluszba valamit hozzátennétek, azt nyugodtan megtehetitek.”
A szabályokat kapásból megszegem azzal, hogy a 8 feladatból csak 6-ot áll szándékomban teljesíteni, mindezt ebben az egyetlen bejegyzésben. Készen álltok? 😜

001. Mit jelent számodra a nyár?

Az életem olyan apró dolgai jutnak róla eszembe, amikhez a legjobb emlékeim fűződnek. Bár bevallom, a tikkasztó hőséget nem szívlelem, de minden más jóért cserébe megéri!

♡ Nyári szünet + szabadság

Talán az első dolog, ami minden diáknak eszébe jut, ha felmerül a nyártéma. Nem tehetek róla, na! Erre a két és fél hónapra végre megfeledkezhetek a rám zúduló feladatok végeláthatatlan listájától és élvezhetem, hogy azt csinálok, amit akarok. Majdnem. Alig várom már!

♡ Napsütés + vidámság

Említettem már, hogy még a hónál is fehérebb vagyok? Nos, némi túlzással, de így van. Nincs tervben, hogy bárkit megvakítsak a fakó színemmel, szóval sokkal magabiztosabban érzem magam egy kis napozás után. A meleg napsugarak meghozzák a kedvem ahhoz, hogy éljek és tomboljak.

♡ Család + barátok

Kétség kívül ilyenkor töltjük együtt a legtöbb időnket. Együtt nyaralunk, kirándulunk, sátrazunk, iszogatunk, tehát bepótolunk mindent, amire máskor nincs lehetőségünk.

♡ Jégkása + fagyi

Más szavakkal a bűnös élvezeteim. Nincs olyan nap nyáron, mikor kihagynám valamelyiket! Ki kell használni, hogy csak nyáron esnek jól. 😃

♡ Vízpart + nyaralás

Megvan az az érzés, mikor egy kiadós strandolás után fáradtan, még vizesen ülünk a vízparton és egy-egy hideg sör mellett nézzük a naplementét, miközben az élet nagy dolgait beszéljük meg? Ugye, hogy nem is kell többet mondanom?

002. Hűsítő tippek

Mert nekem mindenre van egy-két jó tippem!

♡ Napozzatok a megfelelő időben

Azaz 8 és 11 között, illetve délután 3 után. Az említett időszakokon kívül igyekezzetek kerülni a napsütést, mert olyankor a legveszélyesebb, de ne feledjétek, bármikor mentek ki, mindig használjatok naptejet! A reggeli napsugarak a legkellemesebbek.

♡ Zuhanyozzatok akkor, amikor csak tehetitek

Egy nap többször is vehettek hideg zuhanyt, nem csak lehűt, de még jó hatással is van a bőrötökre és a hajatokra. Ha nem akartok egész nap a zuhany alatt állni, vizezzetek be egy törölközőt és tartsátok a tarkótokon, mintha nem lenne már helye a szekrényben. 😜

♡ Ha úton vagytok: nedves törlőkendő

Amennyiben nincs lehetőségetek a törölközős megoldásra, mindig legyen nálatok nedves törlőkendő. Főként a csuklótokat és a tarkótokat törölgessétek át vele, úgy a leghűsítőbb.

003. Nyárias képek

Nem titok, hogy imádom böngészni a képmegosztó oldalakat, bármihez meg tudják hozni pillanatok alatt a kedvem. Így május végén épp itt az ideje, hogy hangolódjunk a nyárra! 😍


004. Nyarat idéző zenék

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem bizony van egy hosszú-hosszú nyári playlistem, amit csak és kizárólag ebben az évszakban veszek elő - ennek egy részletét most megosztom veletek. A nyárias dallamok hamar meghozzák a hangulatot és az emlékeket. Óó, azok az emlékek!

▶ Robin Schulz & Alligatoah - Willst Du
▶ Newik - Tonight (Into The Waves)
▶ Lemaitre & Maty Noyes - Higher
▶ Kiiara - Whippin
▶ Tove Styrke - Borderline
▶ Alison Wonderland & Wayne Coyne - U Don't Know
▶ Junge Junge & Kyle Pearce - Run Run Run
▶ Junge Junge - I Don't Love You (I'm Just Lonely)
▶ Bebe Rexha & Lil Wayne - The Way I Are
▶ Carly Rae Jepsen - Cut To The Feeling
▶ Izzy Bizu - Give Me Love
▶ Audien & Deb's Daughter - Crazy Love
▶ Whethan & Charli XCX - Love Gang

005. Pakoljunk be együtt!

Szeretek mindent, ami a pakolással jár. Mármint csakis akkor, ha éppen egy nyaralásra készülök. 😃 Az a típus vagyok, aki mindenre felkészül és minden haszontalan dolgot magával visz, mert ki tudja, mikor jöhet jól. Az esetek többségében soha, de milyen jó, mikor mégis! Megtaláltam az utolsó nyaralásra készült listámat, szóval úgy gondoltam, hogy ezt osztom meg veletek. Tanuljatok a mestertől. 😂
ruhák ⏩ fürdőruha ⏩ fésű, hajgumi ⏩ sminkcuccok ⏩ fürdőszobai cuccok ⏩ rovarirtó ⏩ szúnyogriasztó ⏩ takaró ⏩ telefontöltő ⏩ elosztó ⏩ hajvasaló ⏩ zsebkendő ⏩ nassonlivaló ⏩ naptej ⏩ rágó ⏩ igazolványok

006. Tervek a nyárra nézve

rengeteget pihenni, de szórakozni is ám ⏩ csomó-csomó időt együtt tölteni a barátaimmal, családommal ⏩ új barátokat szerezni ⏩ sok új bejegyzést írni ⏩ az első tetoválás ⏩ sokat olvasni ⏩ talán még többet medencézni
Szerkesztve: 2018.  05. 02.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése