2017. május 3.

026. Anyák napi ajándékötletek, amiket minden anyuka imádni fog } #tippek

A napokban biztosan tele lesz ilyen ötletekkel, irományokkal az internet és akkor pont én maradjak ki a buliból? 😃 Semmiképp! Ezernyi módja van annak, hogyan lephetjük meg anyukánkat, például készíthetünk nekik saját kezűleg ajándékot, vagy az egyszerűbb utat választva vehetünk is valamit, de én most mégis olyan apróságokat gyűjtöttem össze, amikhez szinte semmi sem kell, mégis igazi telitalálatok!

♡ segíthetünk a házimunkában - Amilyen egyszerű ötlet, olyan hasznos! Legyen az anyák napja az ő napja, mikor az a legfontosabb dolga, hogy relaxáljon és véletlenül se járjon a munkán az esze.

♡ készíthetünk nekik ágyba reggelit - Egy reggeli, lustizós-csemegézés kinek ne tetszene?

♡ meglephetjük egy habfürdővel - Ha már a reggeli meglepetés megvolt, jöhet az esti törődés!

♡ közös kirándulás - Tartsatok egy csajos napot, menjetek el együtt shoppingolni vagy éppen moziba, de akár egy szimpla, közös kutyasétáltatás is jó szórakozás lehet.

♡ megmutathatjuk nekik, milyen csodálatos nők - Az anyukák képesek megfeledkezni arról, mennyire értékes lények, és hogy életük végéig ugyanazok a gyönyörű nők maradnak, szóval gondoskodjatok róla, hogy erről szó se essen: például csinosítsátok ki, készítsetek nekik egy csinos frizurát, fessétek ki a körmeiket és csináljatok róluk egy fotósorozatot.

Oké-oké, valószínűleg nem ezek a legszuperebb ajándékötletek a világon, de csak meg szerettem volna mutatni, hogy nem kell megvennünk a legdrágább konyhagépet ahhoz, hogy elnyerjük anyukánk szeretetét - mert ő szeret minket a világon a legjobban, nem számít, hogy miként viszonozzuk, neki akkor is mi vagyunk a legfontosabbak, történjék bármi is. Így a végére egy bónusz ötlet: köszönjük meg, amit értünk tesznek. Lehet, hogy észre sem vesszük, de szívét-lelkét kiteszik értünk. ♡

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése