2017. március 4.

013. Találd meg önmagad! } #motiváció


„Sometimes you find yourself in the middle of nowhere, and sometimes in the middle of nowhere you find yourself.”

Ha folyton csak kritizáljuk önmagunkat, nem fogunk előbbre jutni, hiszen nem lehet úgy élni, hogy nem felelünk meg önmagunknak. Ez az egyik legfontosabb dolog, hogy mindig tetszünk önmagunknak, más nem is számít igazán. Ha változni szeretnénk, hát rajta, mégis mi akadályoz meg? Bárkik lehetünk, akik csak szeretnénk lenni, fogjuk meg végre a kormányt és forgassuk arra, amerre tmi szeretnénk menni! Járjuk a saját utunkat, ne engedjük, hogy mások mondják meg, ki k legyünk és mit csináljunk! Alkossunk új stílust, új személyiséget, új életet, hiszen ha a többieket követnénk, csak klónok lennénk a sok közül.

Merjük felvállalni önmagunkat, ne törődjünk mások véleményével, ugyanis nem lehet mindenkinek megfelelni, akármit teszünk, az valakinek úgysem fog tetszeni, viszont akkor csak fordítsuk el a fejünket, nézzünk a másik irányba, ott majd lesz egy csomó ember, akik pedig úgy fognak szeretni minket, akik igazából vagyunk. Koncentráljunk rájuk, ugyanis csak annak van helye az életünkben, aki elfogad minket úgy, ahogyan vagyunk, és nem akar megváltoztatni.

Ki kell tapasztalnunk, hogy kik is vagyunk valójában. Lehet, hogy hosszú folyamat lesz, de ha sosem kezdünk bele, a végére sem fogunk érni. Próbáljunk ki minél több dolgot, amit eddig még nem tettünk! Keressük azokat a dolgokat, amik igazán foglalkoztatnak, keressük azt, ami mi vagyunk. Ismerjünk meg új embereket, mindenféle körökből, találjuk meg azokat a barátokat, akikkel a legjobban kijövünk! Ha már ők is megvannak, remek úton haladunk, higgyétek el, ők rengeteg mindenben tudnak majd segíteni! De sose feledjétek: ha ti nem akartok tenni a célotokért, más sem tud segíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése