2017. február 28.

012. Egy apró változás és februári összegzés

Miután elkészítettem a fejlécem, szó szerint szerelembe estem vele. Nem gondoltam volna, hogy ilyet kell tennem, de a nyitás után 2 hónapra lecseréltem. ☹️ Pontosabban szólva csak új képeket válogattam össze rá, mert az előzőek valahogyan nem voltak az igaziak (olyan zsúfoltak voltak!). Plusz a kinézeten folyamatosan eszközölök apróbb változtatásokat, szóval ne lepődjetek meg, ha furcsaságok történnek. 😜 Emlékül idebiggyesztem az előző fejlécet, aztán pedig megyünk is tovább a februárom összegzésére.


Legjobb élmény: Nem is élmény, inkább egy folyamat, ami pedig nem más, minthogy jól haladok az edzéssel és naaagyon örülök, hogy ilyen kitartóan űzöm. 😃

Szeretném elfelejteni: Jajj. Egyik nap éjszaka sétáltunk haza barátnőmmel, egy kicsit be voltunk csiccsentve és szembe jött velünk egy srác kapucniban. Nem láttuk ki az, így nagyon meglepődtünk, mikor ránk köszönt, főleg, hogy elég félénk volt, én meg az alkohol hatására kedvesen bunkón kiröhögtem. Szerintem szegény fiú önbizalmát teljesen porba tiportam, aztán pedig ráadásul barátnőmből is csak egy „őőő szia” jött ki, miután már teljesen lehagytuk a csávót. Annyira sajnálom!

Különleges emberek, akikkel találkoztam: Az osztállyal dumaszínházba mentünk, szóval az ott „megismert” humoristák, igazán viccesek voltak!

Emlékezetes pillanatok: megtanultam, hogyan kell helyesen nyújtani 😂 ⏩ elmúltak a tesióra okozta izomlázak ⏩ dumaszínház ⏩ vettem egy új csillámos telefontokot ⏩ sok időt töltöttem a barátaimmal ⏩ csomó jó új zenét találtam!

A jövő hónapban jobban csinálom: Ugye az előző hónaphoz ide azt írtam, hogy több tippet és inspirációt/motivációt hozok, ami végül is sikerült, de szerintem még így is túl keveset blogolok. Szóval még több bejegyzést fogok írni!

Ebben a hónapban nem tettem: Mekkora nagyképűség ide azt írni, hogy mindent megtettem, amit csak szerettem volna? ♡

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése