2017. január 28.

006. Minden, de semmi értelmes } #január

Amikor az „izgalmas” napjaim abból állnak, hogy csak tengetem az időm a pihe-puha ágyikómban és teljesen haszontalan vagyok. Szeretek beteg lenni...
Hátigen. Vicceltem, utálok beteg lenni, mert akkor semmit sem tudok csinálni, én meg kifejezetten ki nem állhatom, ha nincs semmi dolgom és unatkozom. Az elmúlt napokban nem csináltam mást csak feküdtem, ettem és filmeket néztem, tehát az edzések is kimaradtak, igaz, hogy én simán toltam volna így is, de rám lett parancsolva, hogy pihenjek és gyógyulgassak. Csupán két alkalom maradt ki, de - magamat ismerve - biztos vagyok benne, hogy ha újra mozogni kezdek, olyan lesz, mintha egész életemben ágyhoz lettem volna kötve eddig. Szuper.

Erős témaváltás következik, bocsi. Hamarosan itt a január vége, és felötlött a buksimban egy hónap összegzős dolog ötlete a blogomra, amiben lényegében összefoglalom, hogy mi jót csináltam az adott hónapban. A januárit itt és most olvashatjátok, ha már olyan uncsi vagyok, hogy nincs miről pötyögnöm, lol.

Legjobb élmény: Nem is tudom, végül is január van, átléptünk az új évbe, ez azért elég nagy dolog, habár számomra nem volt semmi extra. Viszont csináltam egy új blogot, ezt a helyet itt, és ráadásul még mindig szerkesztem is, yeah!

Szeretném elfelejteni: Néhány konfliktust... Hagyjuk.

Különleges emberek, akikkel találkoztam: A buszos nénik-bácsik vitték a prímet. 😃

Emlékezetes pillanatok: létrehoztam a blogom ⏩ vettem egy guminyulat (nekérdezd) ⏩ megkaptam gimnáziumi tanulmányaim első kémia ötösét ⏩ elvesztettem a szemceruzám 😃 ⏩ elkezdtem edzeni

A jövő hónapban jobban csinálom: Szeretnék rendet tenni a blogomon és úgy vezetni, ahogyan elterveztem. Szeretnék végre tippeket és inspirációs bejegyzéseket is írni, nem csak személyeseket.

Ebben a hónapban nem tettem: Nagyon lázadó dolog, de nem olvastam ki a kötelező olvasmányt. 😂 Mindig eltervezem, hogy egyszer végre nekiesek, de aztán sosem jön össze, inkább filmben nézem meg őket. Vagy még úgyse.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése