2017. január 6.

002. Common girl - avagy az átlagos lány TAG

Egy totál átlagos csaj vagyok. Szeretek a barátaimmal lenni, nevetni, őrült dolgokat csinálni, ugyanakkor néha jól esik, ha egyedül lehetek és elmerülhetek a gondolataimban vagy éppen a kedvenc zenéimben. Semmiben sem vagyok különb nálatok, csak egy hétköznapi lány vagyok, aki éppen ezért rögtön a második bejegyzésében rárabol a „Common girl”, avagy az átlagos lány TAG-re. Velem tartotok? 😉

1. Favourite Starbucks drink? - Kedvenc Starbucks ital?
Hogy őszinte legyek, még egyetlen Starbucks-os italt sem ittam, ezért - meglepő módon - nincsen kedvencem. Szerintem a mi kis országunkban nem teremtett akkora divatot, mint külföldön (vagy csak lemaradtam volna?), meg amúgy is vidéki vagyok, mifelénk a kocsma a Starbucks lol. Az bezzeg minden utcában van!

2. How long does it take you to get ready in the morning? - Mennyi ideig tart reggelente elkészülnöd?
Nagyon-nagyon sokáig. Kapaszkodjatok meg: körülbelül 2 órára van szükségem, de így is elég neccesen szoktam elkészülni. Elég kényelmes ember vagyok, nem szeretem elkapkodni a dolgokat, bár sokszor muszáj vagyok az utolsó 5 percben iparkodni, nehogy elkéssek.

3. How many selfies do you take on a daily basis? - Mennyi szelfit csinálsz egy nap?
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nem szokásom naponta fotózgatni magam. Akkor csinálok magamról képet, ha különösen kicsípem magam, vagy egy gyönyörű helyen vagyok, vagy éppen már ideje lenne profilképet váltanom. Egyébként nektek is ismerős, hogy egy jó képhez készítenetek kell minimum 20-at, aztán ha szerencsétek van, abból marad 1 vállalható? Mert nálam állandóan ez a helyzet. 😂

4. How many Instagram followers and pics do you have? - Mennyi Instagram képed és követőd van?
Ebben a pillanatban 155 képem és 452 drága követőm van. ♡

5. Do you ever say “LOL” or “OMG” out loud? - Mondtad-e valaha hangosan azt, hogy LOL vagy OMG?
A lolt igen, szoktam használni, mert a barátaimat nagyon idegesíti, mikor mondanak valami vicceset és mindenki hasfájásig nevet, én pedig csak fapofával beközlöm, hogy lol vagy ikszdé.

6. Do you wear the same clothing item more than once? - Hordtad-e már ugyanazt a ruhát többször?
Különböző országokban nem szokás egy ruhadarabot több alkalommal viselni, viszont nálunk ez nem így van, így a válaszom nyilván igen. Azért a ruháimat igyekszem úgy párosítani, hogy újabbnál újabb outfiteket alkossak, szeretem a változatosságot.

7. Are you racist? - Rasszista vagy?
Határozottan nem! Mindenkit szeretek és elfogadok. Sosem értettem, miért jó rosszindulatúan kritizálni vagy bántani a másikat, de az én kis „ártatlan” lelkemmel szerintem sosem fogom megérteni.

8. How many tweets do you have? - Hány tweeted van?
Nem szoktam használni a Twittert, igazából már a jelszavamra sem emlékszem, ezért még csak betippelni sem tudom, hogy mennyi tweetem lehet.

9. Instagram, Twitter or Tumblr? - Instagram, Twitter vagy Tumblr?
A Twittert kapásból kizárnám, az Instagramot és a Tumblrt minden nap végiggörgetem, viszont tudom, nincs a listán, de a legjobban a We♡It-et szeretem.

10. What do you spend most of your time doing? - Mivel töltöd a legtöbb idődet?
Mivel gimnazista vagyok, ezért kénytelen vagyok csomó-csomó időt áldozni az iskolára és tanulásra, továbbá sok-sok időt töltök zenehallgatással, mert számomra igazi gyógyír. De úgy érzem, hogy ezentúl a blogolást is felcsaphatom a listára.

11. Who are your favorite YouTubers? - Kik a kedvenc YouTubereid?
Nos, rengeteg csatornára fel vagyok iratkozva, ehhez képest szerintem az egyharmadát sem követem. Egyrészt mert az időm nem engedi, másrészt nem is igazán mozgatja a fantáziám, így leginkább arra kattintok, amit feldob a YouTube és felkelti az érdeklődésem, úgyhogy nincsenek kedvencek.

12. How often do you do your nails? - Milyen gyakran csinálod meg a körmeid?
Egyszerűen utálom, ha „csupaszok”, olyankor meztelennek érzem magam (csakúgy mint parfüm nélkül), szóval mindig ki vannak festve. Általában hétvégente csinálom meg őket, mert akkor van rá időm, de ha hétköznap nagyon lepattognak, képes vagyok minden programomat félredobni csak azért, hogy rendbe tegyem őket.

13. Are you a shopaholic? - Boltkóros vagy?
Igen! Néha úgy kell elrángatni a kirakatok elől... 😆

14. How many times have you watched Mean Girls? - Hányszor nézted meg a Bajos Csajokat?
Nagyjából ahányszor leadták a tévében, szóval biztosan megnéztem már vagy százszor. Amúgy imádom.

15. Do you own a lot of clothes? - Sok ruhád van?
Látszólag igen, de ha jobban belegondolok, akkor mégsem. Rengeteg olyan ruhám van, amit nem hordok, de bőven elegendőek azok is, amiket használok.

16. Do you take pictures of your food before you eat it? - Le szoktad fényképezni az ételed, mielőtt megeszed?
Szinte mindig, mert szeretem azzal hergelni a barátaim, hogy elküldöm nekik, éppen milyen fincsit eszek. Bár egy kivétel azért akad - mikor farkaséhes vagyok, akkor azonnal falni kezdek.

17. What are your average grades in school? - Általában milyen jegyeid vannak az iskolában?
Igyekszem kihozni magamból a maximumot, de sajnos nem megy csettintésre. Sok-sok dologtól függ, szóval változó, általában 3-asokat és 4-eseket szerzek, de néhanapján be szokott csúszni jobb vagy rosszabb jegy.

18. How do you usually style your hair? - Hogyan szoktad viselni a hajadat?
Zömében csak kivasalva és kiengedve, de itthonra jobban szeretem összefogni, nem szoktam vele sokat bíbelődni.

19. Do you always look presentable? - Mindig felvállalhatóan nézel ki?
Őszintén szólva: nem! Hagyjuk azt a dumát, hogy van olyan ember, aki mindig tökéletesen néz ki. Mindenkinek vannak rossz napjai, így nem ront a közérzetemen, ha van egy-két pattanásom vagy nem volt időm kivasalni a hajam. Néha muszáj vállalnunk a vállalhatatlan kinézetünket.

20. Do you wear makeup everyday? - Minden nap viselsz sminket?
Ó, dehogy. Igazi öröm, mikor smink nélkül lehetek. Az sem zavar, ha nélküle lépek utcára, de azért a legtöbbször sminkelem magam.

Szerkesztve: 2018. 03. 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése