2017. január 1.

001. Hogyan írj tökéletes első bejegyzést?

Avagy az első igazi, komoly kihívás, amivel szembetaláljuk magunkat az új blogunkon. (Őszintén, van olyan blogger, akinek nem okoz gondot az a bizonyos első?) Mert annak a fránya első bejegyzésnek tökéletesnek kell lennie! De mégis miért és hogyan érhetjük ezt el?

♡ Fontos, hogy elcsípjük a közös hangot a leendő olvasóinkkal, hogy megmutassuk nekik: érdemes lesz visszatérniük.

♡ Summáznunk kell, hogy a jövőben mit fogunk művelni a jelenleg még üres blogunkon, hogy a látogatók el tudják dönteni, érdekli-e őket a tartalom vagy sem.

♡ Nem árt egy rövidke bemutatkozás sem, hogy még közelibbnek és barátságosabbnak tűnjünk a szemükben.

♡ Érdemes viszonylag rövidre fogni a mondandónkat, hiszen egy tagolatlan, megformázatlan szöveg elsőre kissé ijesztő lehet.

Nos, az én első bejegyzésem egyáltalán nem ilyen lesz... Én szóltam.

Mi ez a hely?

A történetem ott kezdődik, hogy éppen január elseje van, én pedig Minecraft live-ot nézek és új blogot készítek. Létezik jobb alkalom erre? 😃 Viszont ugorjunk a lényegre: illene pár szót ejtenem a miértekről... A miértekről, amik lényegében nem léteznek. Azért vagyok most itt, mert unatkoztam, és amúgy is, egyszer mindent ki kell próbálni. Nagyon szeretek blogokat böngészni, aztán már annyi ötlet gyűlt össze a buksimban, hogy muszáj szerencsét próbálnom a blogolásban. Ajajj, mi lesz itt!

Ki vagyok én?

Thea vagyok, gimnazista lány, barna hajú és szemű, 160 cm, álmodozó, kék & természetmániás, szétszórt, izgulós ééés a többit ide kattintva tudhatjátok meg.

Mi lesz itt?

inspirációs és motivációs bejegyzések
tippek
vélemények, kritikák
személyes irományok

És még sok minden más, amikre hamarosan fény derül, ha velem tartotok! ♡
Boldog új évet kívánok! 😚


Szerkesztve: 2018. 03. 26.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése